Kledingset Droomjurk

Kledingset Droomjurk
Een schattige kledingset met een fleurig, roze jurkje met bijpassende legging en haarlint - geschikt voor alle HABA-poppen van 32 centimeter
€ 14,99

Kledingset Lente

Kledingset Lente
Een vrolijke kledingset in een leuk voorjaarsthema, met een jurk met opdruk, shirt en broek - geschikt voor alle HABA-poppen van 30 centimeter
€ 15,99

Kledingset Ondergoed

Kledingset Ondergoed
Bontgekleurde kledingset bestaande uit 3 verschillende kledingstukken om mee te gaan slapen en/of een luie dag in te beleven - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 12,50

Kledingset Vlinder

Kledingset Vlinder
Zeer vrolijke, kleurrijke kledingset in sprookjesachtig vlinder thema - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 14,99

Kledingset Winterpret

Kledingset Winterpret
Zeer mooie kledingset, speciaal in winters thema voor de koude dagen en het sleeën en skiën op wintersport - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 24,99

Kledingset Rosanna

Kledingset Rosanna
Eigentijdse 2-delige kledingset bestaande uit twee gemakkelijk zittende kledingstukjes voor elke dag - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 12,50

Kledingset Regentijd

Kledingset Regentijd
Fraaie kledingset bestaande uit 3 delen geheel in het thema van regenkleding voor als het buiten plenst - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 24,99

Kledingset Balletdroom

Kledingset Balletdroom
Zeer mooie kledingset die bestaat uit 4 delen in het thema van ballet en spelen met de speelpop van 32 cm
€ 14,99
powered by myShop.com
Poppen; koop in de HABA-speelgoedwinkel stevig gevormde paarden speelpoppen met zachte, stoffen vacht om mee te spelen, de mooiste en leukste lappenpoppenpoppenkleding voor weer eens een andere look, prachtige poppenaccessoires voor het spelen met en verzorgen van de lappenpop, luxe, robuuste, houten poppenwagens tevens geschikt om te leren lopen, fraaie, open poppenhuizen, poppenhuis meubilair en speelsets, accessoires en kleurrijke poppenhuispopjes van Little Friends en niet te vergeten poppenkast artikelen, zoals een ophangpoppenkast en uiteenlopende gedetailleerde, stoffen handpoppen.