Kledingset Ondergoed

Kledingset Ondergoed
Bontgekleurde kledingset bestaande uit 3 verschillende kledingstukken om mee te gaan slapen en/of een luie dag in te beleven - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 11,99

Kledingset Vlinder

Kledingset Vlinder
Zeer vrolijke, kleurrijke kledingset in sprookjesachtig vlinder thema - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 12,99

Kledingset Winterpret

Kledingset Winterpret
Zeer mooie kledingset, speciaal in winters thema voor de koude dagen en het sleeën en skiën op wintersport - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 24,99

Kledingset Rosanna

Kledingset Rosanna
Eigentijdse 2-delige kledingset bestaande uit twee gemakkelijk zittende kledingstukjes voor elke dag - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 11,99

Kledingset Kiki

Kledingset Kiki
Zeer mooie, zomerse 4-delige kledingset voor zonnige dagen - voor de lappenpoppen van 30 en 34 cm.
€ 17,50

Kledingset Dromenvanger

Kledingset Dromenvanger
Fijne, zachte kledingset die bestaat uit 3 kledingstukken om lekker in weg te duiken en een zachte teddybeer - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 24,99

Kledingset Bloemenfee

Kledingset Bloemenfee
Zeer mooie, kleurrijke kledingset in bloemig feeënthema bestaande uit 3 kledingstukken - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 19,99

Kledingset Regentijd

Kledingset Regentijd
Fraaie kledingset bestaande uit 3 delen geheel in het thema van regenkleding voor als het buiten plenst - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 24,99
powered by myShop.com
Poppen; koop in de HABA-speelgoedwinkel stevig gevormde paarden speelpoppen met zachte, stoffen vacht om mee te spelen, de mooiste en leukste lappenpoppenpoppenkleding voor weer eens een andere look, prachtige poppenaccessoires voor het spelen met en verzorgen van de lappenpop, luxe, robuuste, houten poppenwagens tevens geschikt om te leren lopen, fraaie, open poppenhuizen, poppenhuis meubilair en speelsets, accessoires en kleurrijke poppenhuispopjes van Little Friends en niet te vergeten poppenkast artikelen, zoals een ophangpoppenkast en uiteenlopende gedetailleerde, stoffen handpoppen.