Kledingset Aardbei

Kledingset Aardbei
Vrolijk vormgegeven, 5-delige kledingset in fruitig aardbei thema - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 24,99

Kledingset Kiki

Kledingset Kiki
Zeer mooie, zomerse 4-delige kledingset voor zonnige dagen - voor de lappenpoppen van 30 en 34 cm.
€ 17,50

Kledingset Dromenvanger

Kledingset Dromenvanger
Fijne, zachte kledingset die bestaat uit 3 kledingstukken om lekker in weg te duiken en een zachte teddybeer - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 24,99

Kledingset Bloemenfee

Kledingset Bloemenfee
Zeer mooie, kleurrijke kledingset in bloemig feeënthema bestaande uit 3 kledingstukken - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 24,99

Kledingset Strandvakantie

Kledingset Strandvakantie
Vrolijk vormgegeven kledingset voor de zonnige zomerdagen op het strand die bestaat uit 5 delen waarmee de pop kleurrijk kan worden aangekleed - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 24,99

Kledingset Ondergoed

Kledingset Ondergoed
Bontgekleurde kledingset bestaande uit 3 verschillende kledingstukken om mee te gaan slapen en/of een luie dag in te beleven - voor de lappenpoppen van 30 cm.
€ 11,99
powered by myShop.com
Poppen; zachte paarden om mee te spelen, de mooiste en leukste lappenpoppenpoppenkleding voor weer eens een andere look, prachtige poppenaccessoires voor het spelen met en verzorgen van de lievelingspop, fraaie, open poppenhuizen, meubilair, accessoires en kleurrijke poppenhuispopjes van Little Friends en niet te vergeten poppenkast artikelen, zoals een ophangpoppenkast en zeer uiteenlopende handpoppen.