Knuffelpop Rike

Knuffelpop Rike
Vrolijk, klein knuffelpopje met blauw jurkje, blonde haren in twee knotjes, een vriendelijk gezichtje en een blauwe bescherm medaillon - 21 cm.
€ 19,99

Knuffelpop Liv

Knuffelpop Liv
Vriendelijk, klein knuffelpopje met fraai, roze jurkje, oranje, blonde haren in een staartje, een speels gezichtje en een blauwe bescherm medaillon - 21 cm.
€ 19,99

Knuffelpop Mirka

Knuffelpop Mirka
Snoezig, eerste knuffelpopje met vriendelijk gezichtje en snoezig jurkje aan - een kleurrijk popje om heerlijk mee te knuffelen - 26 cm.
€ 17,99

Knuffelpop Till

Knuffelpop Till
Vrolijk, eerste knuffelpopje met vriendelijk gezichtje en kleurrijke kleding aan en een pet op - een fijn popje om heerlijk mee te knuffelen - 26 cm.
€ 17,99

Knuffelpop Roya

Knuffelpop Roya
Lieflijk vormgegeven knuffelpopje met eigenwijs Pipi Langkous kapsel - 26 cm.
€ 17,99

Knuffelpop Edda

Knuffelpop Edda
Vrolijk en bontgekleurd knuffelpopje dat graag overal mee naartoe gaat - 26 cm.
€ 17,99

Knuffelpop Dorothea

Knuffelpop Dorothea
Mooie knuffelpop met knalrood haar en een stoere tuinbroek aan - 26 cm.
€ 17,99

Babypop Jule

Babypop Jule
Lieve, zachte babypop om heerlijk mee te knuffelen, inclusief 6 mooie accessoires - 30 cm.
€ 34,99
powered by myShop.com
Poppen; koop in de HABA-speelgoedwinkel stevig gevormde paarden speelpoppen met zachte, stoffen vacht om mee te spelen, de mooiste en leukste lappenpoppenpoppenkleding voor weer eens een andere look, prachtige poppenaccessoires voor het spelen met en verzorgen van de lappenpop, luxe, robuuste, houten poppenwagens tevens geschikt om te leren lopen, fraaie, open poppenhuizen, poppenhuis meubilair en speelsets, accessoires en kleurrijke poppenhuispopjes van Little Friends en niet te vergeten poppenkast artikelen, zoals een ophangpoppenkast en uiteenlopende gedetailleerde, stoffen handpoppen.