Eenhoorn Toverkleuren

Eenhoorn Toverkleuren
Prachtige, zachte eenhoorn knuffel en speelpop met afneembare hoorn en vleugels en regenboog accenten
€ 44,99

Paard Joey

Paard Joey
Een stoer en speels paard genaamd Joey, met een gevlekte vacht, manen en staart van chenille en zelfs een zadel - voor de poppen van 30 cm
€ 44,99

Veulen Wervelwind

Veulen Wervelwind
Vrolijk vormgegeven en fijn, zacht veulen om mee te knuffelen en spelen - voor de lappenpoppen van 30 cm
€ 29,99

Knuffelpop Rike

Knuffelpop Rike
Vrolijk, klein knuffelpopje met blauw jurkje, blonde haren in twee knotjes, een vriendelijk gezichtje en een blauwe bescherm medaillon - 21 cm.
€ 19,99

Knuffelpop Liv

Knuffelpop Liv
Vriendelijk, klein knuffelpopje met fraai, roze jurkje, oranje, blonde haren in een staartje, een speels gezichtje en een blauwe bescherm medaillon - 21 cm.
€ 19,99

Knuffelpop Mirka

Knuffelpop Mirka
Snoezig, eerste knuffelpopje met vriendelijk gezichtje en snoezig jurkje aan - een kleurrijk popje om heerlijk mee te knuffelen - 26 cm.
€ 17,99

Knuffelpop Till

Knuffelpop Till
Vrolijk, eerste knuffelpopje met vriendelijk gezichtje en kleurrijke kleding aan en een pet op - een fijn popje om heerlijk mee te knuffelen - 26 cm.
€ 17,99

Knuffelpop Roya

Knuffelpop Roya
Lieflijk vormgegeven knuffelpopje met eigenwijs Pipi Langkous kapsel - 26 cm.
€ 17,99
powered by myShop.com
Poppen; koop in de HABA-speelgoedwinkel stevig gevormde paarden speelpoppen met zachte, stoffen vacht om mee te spelen, de mooiste en leukste lappenpoppenpoppenkleding voor weer eens een andere look, prachtige poppenaccessoires voor het spelen met en verzorgen van de lappenpop, luxe, robuuste, houten poppenwagens tevens geschikt om te leren lopen, fraaie, open poppenhuizen, poppenhuis meubilair en speelsets, accessoires en kleurrijke poppenhuispopjes van Little Friends en niet te vergeten poppenkast artikelen, zoals een ophangpoppenkast en uiteenlopende gedetailleerde, stoffen handpoppen.