Prima Ballerina

Prima Ballerina
Zeer leuk coöperatief dansspel in schattig ballerina thema, waarbij het draait om het oefenen en dansen van diverse (ballet) posities
€ 6,99

Mini Sokken Zoeken

Mini Sokken Zoeken
Een leuk, snel en spannend minispel, waarbij de spelers op zoek moeten naar de zelfde sokken om er paren van te maken
€ 9,99

Onze Seizoenen

Onze Seizoenen
Kleurrijk geheugenspelletje dat stimuleert om meer te weten te komen over de verschillende seizoenen, met als doel om als eerste 4 kaartjes van de 4 verschillende seizoenen te bemachtigen
€ 6,99

Boerderij Vol Bengels

Boerderij Vol Bengels
Grappig, uitdagend geheugen- en dobbelspel in het thema van een boerderij vol onstuimige dieren
€ 6,99

Little Fox Dierendokter

Little Fox Dierendokter
Uitdagend dobbelspel in zorgzaam thema waar een hoop geluk bij komt kijken - met speciaal ontwikkelde app
€ 6,99
powered by myShop.com

Spellen; in de HABA-speelgoedwinkel koopt u de eerste spelletjes voor de kleinsten, welke met rijkelijke kleuren zijn vormgegeven en bestaan uit boeiende en leerzame thema's. De spelletjesverzamelingen zijn boordevol leuke spelvarianten en de avontuurlijke behendigheidsspellen dagen de speler uit om de fijne motoriek te gebruiken. De bijzonder vermakelijke familiespellen zijn er voor uiteenlopende leeftijden en de speelse dobbelspellen zijn gemakkelijk te doen voor een snel spelletje tussendoor. Dan zijn er nog de superleuke kaartspellen voor de snelle handen en de minispellen die zeer geschikt zijn om mee te nemen. Hoe u het ook wendt of keert, de spellen van HABA zijn leerzaam en leuk, waarbij de nadruk ligt op het hebben van de grootste lol met elkaar!


HABA Eerste Spellen
Koopt u een HABA spel in de reeks van de Eerste Spellen, dan wacht de peuter een grote verrassing! Een spelletje spelen met uw dochter, zoon of kleinkind is hartstikke gezellig, leuk en leerzaam. Waar de meeste populaire spellen voor kleine kinderen vaak nog te moeilijk zijn om te begrijpen en te spelen, daar bieden de Eerste Spellen van HABA een perfect geschikt alternatief. Precies om deze reden heeft speelgoedmerk HABA een reeks ‘eerste spellen’ ontwikkeld, die bedoeld zijn voor kinderen vanaf 2 jaar.

HABA ontwikkelt al meer dan 80 jaar speelgoed en spellen die kinderen helpen de wereld om hen heen te ontdekken en te begrijpen. Door een spelletje in de reeks HABA Eerste Spellen te kopen, kunnen ouders, grootouders, broertjes en zusjes samen met de peuter de wereld spelenderwijs verkennen en ontdekken.

Zo leren kinderen tijdens het spel ‘Iene, miene, mij’ alles over kleuren en dieren en is ‘Berenhonger’ een leuk dobbel- en geheugenspelletje in het kader van het voeren van een beertje. Het eerste spel 'Wij ruimen op' is een doordacht ordeningsspelletje met twee spelvarianten, dat het geheugen en opruimen op speelse wijze stimuleert. Het klassieke verzamelspel 'Eerste Boomgaard' wordt met elkaar gespeeld, stimuleert vrij spel, de logica en het eerste onderscheiden en herkennen van kleuren en symbolen. Ga met uw kind op ontdekkingstocht en koop een spel uit de serie HABA Eerste Spellen!