Draak Dondertand: De Vuurkristallen

Draak Dondertand: De Vuurkristallen
Een vurig en bliksemsnel dobbel- en wedloopspel in avontuurlijk draken thema
€ 12,99

Eenhoorn Flonkerglans: De Wolkenschat

Eenhoorn Flonkerglans: De Wolkenschat
Een sprookjesachtig en betoverend dobbel- en wedloopspel in fonkelend eenhoorn thema
€ 12,99

Hop in Galop!

Hop in Galop!
Leuk dobbel-, wedloop- en verzamelspel in paarden thema, waarbij geluk en tactiek een belangrijke rol spelen
€ 19,99

Pony Jumping

Pony Jumping
Verrassend leuk dobbelspel in paarden thema waarbij diverse hindernissen dienen te worden overwonnen
€ 9,95

Felix de Vos

Felix de Vos
Vrolijk en beestachtig leuk geheugen- en dobbelspel in het thema van bosdieren die verstoppertje spelen
€ 9,99

Boerderijbende

Boerderijbende
Diertastisch dobbel- en wedloopspel over loslopende dierenkinderen die met dobbelen, samenwerken en het nodige geluk weer in de stal dienen te worden gebracht
€ 12,99
powered by myShop.com

Spellen; de eerste spelletjes voor de kleinsten in rijkelijke kleuren en boeiende thema's, spelletjesverzamelingen boordevol leuke spelvarianten, avontuurlijke behendigheidsspellen die de fijne motoriek uitdagen, bijzonder vermakelijke familiespellen voor uiteenlopende leeftijden, knotsgekke, speelse dobbelspellen, superleuke kaartspellen en snelle, gemakkelijk mee te nemen minispellen. Spellen van HABA zijn leerzaam en leuk, waarbij de nadruk ligt op het hebben van de grootste lol met elkaar!


HABA Eerste Spellen
Verras uw kind met de HABA Eerste Spellen! Een spelletje spelen met uw dochter, zoon of kleinkind is hartstikke gezellig, leuk en leerzaam. Waar de meeste populaire spellen voor kleine kinderen vaak nog te moeilijk zijn om te begrijpen en te spelen, bieden de Eerste Spellen van HABA een perfect geschikt alternatief. Precies om deze reden heeft speelgoedmerk HABA een reeks ‘eerste spellen’ ontwikkeld, die bedoeld zijn voor kinderen vanaf 2 jaar.

HABA ontwikkelt al meer dan 80 jaar speelgoed en spellen die kinderen helpen de wereld om hen heen te ontdekken en te begrijpen. Door een spelletje van de reeks HABA Eerste Spellen te spelen, kunnen ouders en grootouders samen met hun kind de wereld stapsgewijs verkennen en ontdekken.

Zo leren kinderen tijdens het spel ‘Iene, miene, mij’ alles over kleuren en dieren en is ‘Berenhonger’ een leuk dobbel- en geheugenspelletje in het kader van het voeren van een beertje. Het eerste spel 'Wij ruimen op' is een doordacht ordeningsspelletje met twee spelvarianten, dat het geheugen en opruimen op speelse wijze stimuleert. Het klassieke verzamelspel 'Eerste Boomgaard' wordt met elkaar gespeeld, stimuleert vrij spel, de logica en het eerste onderscheiden en herkennen van kleuren en symbolen. Ga met uw kind op ontdekkingstocht en bestel een spel uit de serie HABA Eerste Spellen!