Stapelspel Torenhoog

Stapelspel Torenhoog
Fraai stapelspel in klassieke vormgeving en in het thema van het bouwen van torens met leuke, rode daken - bevordert de fijne motoriek
€ 29,99

Hamerbank Klop Klop!

Hamerbank Klop Klop!
Zeer mooie houten hamerbank die de fijne motoriek bevordert, met verrassend leuk speeleffect
€ 29,99

Kindergereedschapskist

Kindergereedschapskist
Stoere houten kinderreedschapskist en hamerbank in één, uitgevoerd met kleurrijke stukken
€ 34,99

Insteekspel Kakelbonte Wereld

Insteekspel Kakelbonte Wereld
Zeer leuk en divers insteekspel met 5 verschillende insteekkaarten in uiteenlopende thema's en mooie, houten knoppen waarmee ook fijn kan worden gestapeld
€ 21,99

Opsteekspel Kasper

Opsteekspel Kasper
Vrolijk gekleurd opsteekspel in vriendelijk harlekijn thema bestaande uit fijne houten stukken
€ 17,99

Opsteekspel Kikker

Opsteekspel Kikker
Vriendelijk vormgegeven opsteekspel in bontgekleurd kikker thema bestaande uit mooie houten stukken
€ 17,99

Opsteekspel Giraf

Opsteekspel Giraf
Mooi, klassiek opsteekspel in het thema van een giraf bestaande uit vrolijk gekleurde houten stukken
€ 17,99

Opsteekspel Kleurenkabouters

Opsteekspel Kleurenkabouters
Vrolijk en bontgekleurd vormgegeven opsteekspel in kabouter thema bestaande uit mooie houten stukken
€ 22,99
powered by myShop.com
Babyspeelgoed; babyboekjes met vrolijke kleuren en leuke verhaaltjes, babygyms voor het stimuleren van de oog-hand coördinatie, kleurrijke mobiles voor in de babykamer, zachte babypopjes om lekker mee te kroelenbijtspeeltjes voor het doorkomen van de eerste tandjes, geluidenspeelgoedgrijpfiguren van hout, kunststof grijpfiguren en grijpfiguren van stof, zachte speelkleden met de leukste opdrukken, speeltrainers met verschillende voel,- en ontdekeffecten, speenkettingen gemaakt van mooie, houten figuurtjes en wagenspanners voor onderweg. Het leukste babyspeelgoed koopt u in de HABA-speelgoedwinkel.

Peuterspeelgoed; in de HABA-speelgoedwinkel koopt u tevens 
grappige duwstokken en trekfiguren, degelijk en fraai vormgegeven loopwagens, het onmisbare sorteer- en stapelspeelgoed in uiteenlopende maten, vormen en moeilijkheden en tot slot zeer mooie speelsets met duurzame, houten stukken.
HABA Grijpfiguren & Speeltrainers
De kleurrijke en speels vormgegeven grijpfiguren en speeltrainers zijn fijn eerste speelgoed voor de baby. De grijpfiguren van HABA zijn gemaakt van stof, kunststof en hout en bestaan uit verschillende voel- en geluidseffecten, rijke kleuren en speelse elementen die de baby voor het eerst uitdagen om de fijne motoriek te onderzoeken en ontwikkelen. De uiteenlopende speeltrainers doen daar fijntjes een schepje bovenop, in de zin dat deze de baby nog meer zintuiglijk stimuleren om zelfstandig te spelen en onderzoeken. De grijpfiguren en speeltrainers van HABA zijn perfect eerste speelgoed dat bovenal leuk is om mee te spelen en de fijne motorische vaardigheden en de concentratie ruimschoots stimuleert.
HABA Speenketting
Een fleurige speenketting voor uw baby of kleinkind kopen? Een HABA speenketting maakt het makkelijk om de speen van uw baby of kleinkind mee te nemen, zonder voortdurend op te moeten letten of de speen nog in het mondje zit of in de kinderwagen ligt. Met een HABA speenketting raakt uw baby zijn of haar speen niet meer kwijt, dankzij de handige lus waaraan de speen wordt vastgemaakt en de stevige klem die aan een kledingstukje van de baby wordt geklemd. De speenkettingen van HABA zijn stevig, duurzaam en kleurrijk vormgegeven in diverse, speelse thema's met verschillend gevormde houten stukken en/of kralen. De baby kijkt zijn/haar oogjes uit en kan fijn friemelen aan de houten onderdelen.