Insteekspel Kakelbonte Wereld

Insteekspel Kakelbonte Wereld
Zeer leuk en divers insteekspel met 5 verschillende insteekkaarten in uiteenlopende thema's en mooie, houten knoppen waarmee ook fijn kan worden gestapeld
€ 22,99

Opsteekspel Vormenplezier

Opsteekspel Vormenplezier
Een kleurrijk en mooi vormgegeven opsteekspel met allerlei interessant gevormde blokken om te stapelen en mooie figuren mee te maken
€ 22,99

Opsteekspel Kasper

Opsteekspel Kasper
Vrolijk gekleurd opsteekspel in vriendelijk harlekijn thema bestaande uit fijne houten stukken
€ 19,99

Opsteekspel Kikker

Opsteekspel Kikker
Vriendelijk vormgegeven opsteekspel in bontgekleurd kikker thema bestaande uit mooie houten stukken
€ 19,99

Opsteekspel Bloementuin

Opsteekspel Bloementuin
Mooi, uitdagend opsteekspel in kleurrijk bloemen thema om in totaal 8 bontgekleurde bloemen te vormen
€ 47,99

Sorteerbox Lekkere Hapjes

Sorteerbox Lekkere Hapjes
Leuk en uitdagend gevormde sorteerbox in dieren thema met houten stukken in de vorm van lekkere hapjes
€ 27,99

Stapelspeelgoed In het Bos

Stapelspeelgoed In het Bos
Een schattige set met houten stapelblokken die perfect in elkaar passen, waar je leuke bosdieren mee kunt bouwen
€ 42,99
powered by myShop.com
Babyspeelgoed; babyboekjes met vrolijke kleuren en leuke verhaaltjes, babygyms voor het stimuleren van de oog-hand coördinatie, kruiprollen voor het ontwikkelen van de motoriek, kleurrijke mobiles voor in de babykamer, zachte babypopjes en knuffelpopjes, om lekker mee te kroelenbijtspeeltjes voor het doorkomen van de eerste tandjes, geluidenspeelgoedgrijpfiguren van hout, kunststof grijpfiguren en grijpfiguren van stof, zachte speelkleden met de leukste opdrukken, speeltrainers met verschillende voel,- en ontdekeffecten, zachte babyballen, stoffen stapelblokken, duikelaartjes en tuimelaartjes in allerlei grappige vormen,  speenkettingen gemaakt van mooie, houten figuurtjes en wagenspanners voor onderweg. Het leukste babyspeelgoed koopt u in de HABA-speelgoedwinkel.

Peuterspeelgoed; in de HABA-speelgoedwinkel koopt u tevens 
grappige trekfiguren, degelijk en fraai vormgegeven loopwagens, het onmisbare sorteer- en stapelspeelgoed in uiteenlopende maten, vormen en moeilijkheden, zoals een vormenstoof of de klassieke stapelblokken,  en tot slot zeer mooie speelsets met duurzame, houten stukken, zoals een boerderij met leuke dieren.

HABA Grijpfiguren & Speeltrainers
De kleurrijke en speels vormgegeven grijpfiguren en speeltrainers zijn fijn eerste speelgoed voor de baby. De grijpfiguren van HABA zijn gemaakt van stof, kunststof en hout en bestaan uit verschillende voel- en geluidseffecten, rijke kleuren en speelse elementen die de baby voor het eerst uitdagen om de fijne motoriek te onderzoeken en ontwikkelen. De uiteenlopende speeltrainers doen daar fijntjes een schepje bovenop, in de zin dat deze de baby nog meer zintuiglijk stimuleren om zelfstandig te spelen en onderzoeken. De grijpfiguren en speeltrainers van HABA zijn perfect eerste speelgoed dat bovenal leuk is om mee te spelen en de fijne motorische vaardigheden en de concentratie ruimschoots stimuleert.
HABA Speenketting
Een fleurige speenketting voor uw baby of kleinkind kopen? Een HABA speenketting maakt het makkelijk om de speen van uw baby of kleinkind mee te nemen, zonder voortdurend op te moeten letten of de speen nog in het mondje zit of in de kinderwagen ligt. Met een HABA speenketting raakt uw baby zijn of haar speen niet meer kwijt, dankzij de handige lus waaraan de speen wordt vastgemaakt en de stevige klem die aan een kledingstukje van de baby wordt geklemd. De speenkettingen van HABA zijn stevig, duurzaam en kleurrijk vormgegeven in diverse, speelse thema's met verschillend gevormde houten stukken en/of kralen. De baby kijkt zijn/haar oogjes uit en kan fijn friemelen aan de houten onderdelen.