Stapelblokken stof Muis Merle & Draak Duri

Stapelblokken stof Muis Merle & Draak Duri
Bontgekleurde stapelblokken van stof met leuke speel- en geluidseffecten, vormgegeven in het thema van Muis Merle en Draak Duri
€ 24,99

Stapelblokken stof Knuffelkwartet

Stapelblokken stof Knuffelkwartet
Fijne, zachte, stoffen stapelblokken in 4 spetterende kleuren en met leuke ontdek- en speelelementen
€ 19,99

Stapelblokken stof Giraf Vlekje

Stapelblokken stof Giraf Vlekje
Fijne stoffen stapelblokken in de vorm van een grappige giraf met leuke speeleffecten
€ 24,99

Stapelfiguur Olifant Eric

Stapelfiguur Olifant Eric
Lief vormgegeven stoffen stapelfiguur in de vorm van olifantje Eric
€ 17,50

Stapelblokken Brandweer

Stapelblokken Brandweer
Avontuurlijk vormgegeven stapelblokken in kleurrijk brandweer thema, bestaande uit maar liefst 10 verdiepingen
€ 19,99

Stapelblokken Rapunzel

Stapelblokken Rapunzel
Zeer leuk vormgegeven stapelblokken in sprookjes thema bestaande uit maar liefst 10 verdiepingen
€ 19,99

Stapelblokken Op de Boerderij

Stapelblokken Op de Boerderij
Fraai vormgegeven stapelblokken in boerderij thema bestaande uit maar liefst 10 verdiepingen
€ 19,99

Motoriekbord Wereld van de Brandweer

Motoriekbord Wereld van de Brandweer
Zeer leuk vormgegeven motoriekbord in het thema van de brandweer die een katje redden - inclusief bespeelbare achterkant
€ 17,99
powered by myShop.com
Babyspeelgoed; babyboekjes met vrolijke kleuren en leuke verhaaltjes, babygyms voor het stimuleren van de oog-hand coördinatie, kleurrijke mobiles voor in de babykamer, zachte babypopjes om lekker mee te kroelenbijtspeeltjes voor het doorkomen van de eerste tandjes, geluidenspeelgoedgrijpfiguren van hout, kunststof grijpfiguren en grijpfiguren van stof, zachte speelkleden met de leukste opdrukken, speeltrainers met verschillende voel,- en ontdekeffecten, speenkettingen gemaakt van mooie, houten figuurtjes en wagenspanners voor onderweg. Het leukste babyspeelgoed koopt u in de HABA-speelgoedwinkel.

Peuterspeelgoed; in de HABA-speelgoedwinkel koopt u tevens 
grappige duwstokken en trekfiguren, degelijk en fraai vormgegeven loopwagens, het onmisbare sorteer- en stapelspeelgoed in uiteenlopende maten, vormen en moeilijkheden en tot slot zeer mooie speelsets met duurzame, houten stukken.
HABA Grijpfiguren & Speeltrainers
De kleurrijke en speels vormgegeven grijpfiguren en speeltrainers zijn fijn eerste speelgoed voor de baby. De grijpfiguren van HABA zijn gemaakt van stof, kunststof en hout en bestaan uit verschillende voel- en geluidseffecten, rijke kleuren en speelse elementen die de baby voor het eerst uitdagen om de fijne motoriek te onderzoeken en ontwikkelen. De uiteenlopende speeltrainers doen daar fijntjes een schepje bovenop, in de zin dat deze de baby nog meer zintuiglijk stimuleren om zelfstandig te spelen en onderzoeken. De grijpfiguren en speeltrainers van HABA zijn perfect eerste speelgoed dat bovenal leuk is om mee te spelen en de fijne motorische vaardigheden en de concentratie ruimschoots stimuleert.
HABA Speenketting
Een fleurige speenketting voor uw baby of kleinkind kopen? Een HABA speenketting maakt het makkelijk om de speen van uw baby of kleinkind mee te nemen, zonder voortdurend op te moeten letten of de speen nog in het mondje zit of in de kinderwagen ligt. Met een HABA speenketting raakt uw baby zijn of haar speen niet meer kwijt, dankzij de handige lus waaraan de speen wordt vastgemaakt en de stevige klem die aan een kledingstukje van de baby wordt geklemd. De speenkettingen van HABA zijn stevig, duurzaam en kleurrijk vormgegeven in diverse, speelse thema's met verschillend gevormde houten stukken en/of kralen. De baby kijkt zijn/haar oogjes uit en kan fijn friemelen aan de houten onderdelen.