Babyboek stof Wilde Dieren

Babyboek stof Wilde Dieren
Een snoezig, stoffen babyboekje, met zachte pagina's waar allerlei leuke wilde dieren op staan afgebeeld
€ 17,99

Babyboek stof Koala

Babyboek stof Koala
Een mooi vormgegeven babyboek, helemaal in het teken van de koala en andere Australische dieren
€ 14,99

Babyboek stof Boomgaard

Babyboek stof Boomgaard
Een zeer schattig, stoffen babyboekje vormgegeven in de stijl van het welbekende bordspelletje Boomgaard
€ 22,99

Babyboek stof Boerderij

Babyboek stof Boerderij
Een snoezig, stoffen babyboekje over de boerderij, met allerlei speelelementen en een leuk vingerpopje
€ 22,99

Babyboek stof Regenboogwereld

Babyboek stof Regenboogwereld
Een zeer vrolijk, stoffen babyboekje over een kikker, het weer en de regenboog en zijn kleuren
€ 14,99

Babyboek stof Zeewereld

Babyboek stof Zeewereld
Een mooi, stoffen babyboekje voor onderweg, in een mooi onderwaterthema met allerlei zeedieren
€ 14,99

Babyboek stof Goedenacht

Babyboek stof Goedenacht
Snoezig, lekker zacht babyboekje met heldere kleuren en fijne pagina's van stof in het thema van naar bed toe gaan
€ 22,99

Babyboek stof Toverkikker

Babyboek stof Toverkikker
Mooi gevormd babyboekje met sprekende kleuren en knuffelige, stoffen pagina's in het thema van een grappige kikker
€ 14,99

Babyboek stof Geluk

Babyboek stof Geluk
Bijzonder schattig stoffen boekje met kleurrijke, vrolijke prenten, in het thema van een lief egeltje
€ 14,99

Fotoalbum Geluk

Fotoalbum Geluk
Heerlijk zacht fotoalbum in het thema van kleine diertjes en gelukssymbolen voor het bundelen van de eerste babyfoto's - een prachtig geschenk voor de eerste verjaardag
€ 24,99
>
powered by myShop.com
Babyspeelgoed; babyboekjes met vrolijke kleuren en leuke verhaaltjes, babygyms voor het stimuleren van de oog-hand coördinatie, kruiprollen voor het ontwikkelen van de motoriek, kleurrijke mobiles voor in de babykamer, zachte babypopjes en knuffelpopjes, om lekker mee te kroelenbijtspeeltjes voor het doorkomen van de eerste tandjes, geluidenspeelgoedgrijpfiguren van hout, kunststof grijpfiguren en grijpfiguren van stof, zachte speelkleden met de leukste opdrukken, speeltrainers met verschillende voel,- en ontdekeffecten, zachte babyballen, stoffen stapelblokken, duikelaartjes en tuimelaartjes in allerlei grappige vormen,  speenkettingen gemaakt van mooie, houten figuurtjes en wagenspanners voor onderweg. Het leukste babyspeelgoed koopt u in de HABA-speelgoedwinkel.

Peuterspeelgoed; in de HABA-speelgoedwinkel koopt u tevens 
grappige trekfiguren, degelijk en fraai vormgegeven loopwagens, het onmisbare sorteer- en stapelspeelgoed in uiteenlopende maten, vormen en moeilijkheden, zoals een vormenstoof of de klassieke stapelblokken,  en tot slot zeer mooie speelsets met duurzame, houten stukken, zoals een boerderij met leuke dieren.

HABA Grijpfiguren & Speeltrainers
De kleurrijke en speels vormgegeven grijpfiguren en speeltrainers zijn fijn eerste speelgoed voor de baby. De grijpfiguren van HABA zijn gemaakt van stof, kunststof en hout en bestaan uit verschillende voel- en geluidseffecten, rijke kleuren en speelse elementen die de baby voor het eerst uitdagen om de fijne motoriek te onderzoeken en ontwikkelen. De uiteenlopende speeltrainers doen daar fijntjes een schepje bovenop, in de zin dat deze de baby nog meer zintuiglijk stimuleren om zelfstandig te spelen en onderzoeken. De grijpfiguren en speeltrainers van HABA zijn perfect eerste speelgoed dat bovenal leuk is om mee te spelen en de fijne motorische vaardigheden en de concentratie ruimschoots stimuleert.
HABA Speenketting
Een fleurige speenketting voor uw baby of kleinkind kopen? Een HABA speenketting maakt het makkelijk om de speen van uw baby of kleinkind mee te nemen, zonder voortdurend op te moeten letten of de speen nog in het mondje zit of in de kinderwagen ligt. Met een HABA speenketting raakt uw baby zijn of haar speen niet meer kwijt, dankzij de handige lus waaraan de speen wordt vastgemaakt en de stevige klem die aan een kledingstukje van de baby wordt geklemd. De speenkettingen van HABA zijn stevig, duurzaam en kleurrijk vormgegeven in diverse, speelse thema's met verschillend gevormde houten stukken en/of kralen. De baby kijkt zijn/haar oogjes uit en kan fijn friemelen aan de houten onderdelen.