Rollebollen Kullerbü Antracietkleurige Sportwagen

Rollebollen Kullerbü Antracietkleurige Sportwagen
Een stoere, antracietkleurige sportwagen met een strakke vormgeving en een vliegwielmotor - te combineren met de knikkerbanen van Kullerbü
€ 11,99

Rollebollen Kullerbü Groene Sportwagen

Rollebollen Kullerbü Groene Sportwagen
Een gave groene sportwagen, met een elegant ontwerp, grijze wielen en een vliegwielmotor - gemakkelijk te combineren met de Kullerbü knikkerbanen
€ 11,99

Rollebollen Kullerbü Hugo's Helikopter

Rollebollen Kullerbü Hugo's Helikopter
Geweldige, superleuke helikopter met echt ronddraaiende rotoren en een uitneembare, houten knikker
€ 11,99

Rollebollen Kullerbü Takelwagen

Rollebollen Kullerbü Takelwagen
Vrolijk gekleurde takelwagen waaraan andere wagens kunnen worden gehangen - met uitneembare houten knikker in de vorm van de takelman Anton
€ 14,99

Rollebollen Kullerbü Colin's Crashauto

Rollebollen Kullerbü Colin's Crashauto
Superstoere houten knikker Colin en zijn Crashauto zijn klaar voor fijn rollen, flink botsen en snel denderen over verschillende Knikkerbanen en Speelbanen - met uitneembare houten knikker
€ 11,99

Rollebollen Kullerbü Frido's Brandweerauto

Rollebollen Kullerbü Frido's Brandweerauto
Leuke en grappige brandweerauto met beweegbare ladder en uitneembare houten knikker
€ 11,99

Rollebollen Kullerbü Vinny's Knikkercabrio

Rollebollen Kullerbü Vinny's Knikkercabrio
Stoere, grappige cabrio met grote, houten knikker erin (Vinny), die ook kan worden uitgenomen
€ 11,99
powered by myShop.com
Knikkerbanen; koop in de HABA-speelgoedwinkel de eerste (houten) knikker- en ballenbanen geschikt voor de dreumes vanaf 1 jaar, Rollebollen (Kullerbü) knikkerbanen, speelbanen, themasets, uitbreidingen en superleuke wagens voor peuters vanaf 2 jaar en klassieke, houten knikkerbanen met uiteenlopende, gave effecten en bijpassende uitbreidingen voor kinderen vanaf 4 jaar.

HABA Mijn Eerste Knikkerbaan
Op een veilige manier de fysieke wereld verkennen: dat is wat het speelgoed van het speelgoedmerk HABA mogelijk maakt. Al meer dan 80 jaar brengt HABA het mooiste speelgoed uit. Een populair type speelgoed is de houten knikkerbaan en deze zijn er in 4 soorten, gepast voor verschillende leeftijden. De knikkerbanen in de serie genaamd 'Mijn Eerste Knikkerbaan' zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 en 1,5 jaar. Deze knikkerbanen zijn volledig gemaakt van houten onderdelen met rijkelijk gekleurde accenten.

HABA Eerste Knikkerbanen en Speelbanen (Rollebollen/Küllerbu)
Voor kinderen vanaf 2 jaar heeft HABA fantastische Rollebollen (Kullerbü) houten knikkerbanen en speelbanen ontworpen, die dankbaar gebruik maken van een handig kliksysteem, bestaande uit kunststof onderdelen. Zo blijven de verschillende baanonderdelen stevig op hun plek. Deze banen dragen de naam Rollebollen (Duits: Küllerbu). De diverse banen, themasets en uitbreidingssets zijn met elkaar te combineren, zodat er al gauw een complete speelwereld ontstaat bestaande uit meerdere aaneengesloten banen. Naast de grote, houten knikkers zijn er ook auto's en hulpvoertuigen beschikbaar, die met flinke vaart over de baan rijden en een nieuwe dimensie geven aan het spelen met de Rollebollen (Kullerbü) Speelbanen.

Het is aan te bevelen om in het begin de baan samen met een ouder broertje of zusje, met papa, mama, opa of oma op te bouwen. Als het kind de smaak eenmaal te pakken heeft, dan kunnen er eindeloos veel variaties worden gemaakt op de standaard banen uit het pakket. Zo blijft het steeds opnieuw verzinnen van een knikkerbaan en speelbaan een uitdaging. Hoog of laag, met veel bochten of juist lange rechten stukken om bijvoorbeeld snelle races te rijden met de autootjes... Het kind kan zijn en haar creativiteit en inbeeldingsvermogen uitstekend kwijt en verder ontwikkelen door het bouwen en spelen met de speelbanen en knikkerbanen van Rollebollen (Kullerbü).

Is het opbouwen van de knikkerbaan van uw peuter of kleuter klaar? Dan volgt er nu een spannend moment. Zal de houten knikker over de baan rollen zoals de bedoeling was? Misschien vliegen de grote knikkers wel uit de bocht! Gelukkig kan er altijd weer een andere variatie worden gemaakt. En lukt het voor de knikkers niet helemaal om de baan af te leggen, dan rijden de auto's de speelbaan probleemloos uit.

Bent u er over uit dat u een houten knikkerbaan en/of speelbaan voor uw kind of kleinkind wilt kopen? In ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils: kleine banen, grote banen, een baan in Draken thema, een knikkerbaan met geluidseffecteneen parkeergarage en prachtige andere banen met diverse speelelementen. Een kleine greep uit ons assortiment en tevens drie klassiekers:


 
  • Rollebollen Knikkerbaan Drakenland; knikkerbaan in vurig draken thema met gave, grote vulkaan, rode trechter, drakentunnel met belletje en zeer leuke afbeeldingen van diverse draken.