Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Draaiwissel

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Draaiwissel
Tweemaal fijne, multi-inzetbare draaiwissels ter uitbreiding van de huidige Rollebollen Speelbaan en/of Knikkerbaan
€ 19,99

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Kruispunt

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Kruispunt
Zeer mooi vormgegeven en multi-inzetbare uitbreidingsset in de vorm van een kruispunt met verkeersborden, perfect geschikt voor de Rollebollen Speelbaan en/of Knikkerbaan
€ 22,95

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Bochten

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Bochten
Kronkelige bochten ter uitbreiding van de bestaande Rollebollen Speelbaan en/of Knikkerbaan inclusief vloerkoppelstukken ter versteviging van de baan
€ 22,99

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Baanstukken & Bochten

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Baanstukken & Bochten
Handige Rollebollen Uitbreidingsset voor het vergroten van de speelbaan
€ 27,50

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Hellingen & Co

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Hellingen & Co
Fijne Rollebollen Uitbreidingsset om meer effect toe te voegen aan de knikkerbaan en speelbaan
€ 22,50

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Steile Hellingen

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Steile Hellingen
Leuke, fraaie Rollebollen Uitbreidingsset om de houten knikkers en wagens snel in een ruime bocht naar beneden te laten gaan - geschikt voor de knikkerbaan en speelbaan
€ 22,99

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Koppelstukken & Voeten

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Koppelstukken & Voeten
Handige Rollebollen Uitbreidingsset voor het vormen van stabiele verbindingen met hoogteverschil
€ 17,99

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Vloerkoppelstukken

Rollebollen Kullerbü Uitbreidingsset Vloerkoppelstukken
Handige Rollebollen Uitbreidingsset voor het vormen van stabiele verbindingen op vloerniveau
€ 11,99
powered by myShop.com
Knikkerbanen; koop in de HABA-speelgoedwinkel de eerste (houten) knikker- en ballenbanen geschikt voor de dreumes vanaf 1 jaar, Rollebollen (Kullerbü) knikkerbanen, speelbanen, themasets, uitbreidingen en superleuke wagens voor peuters vanaf 2 jaar en klassieke, houten knikkerbanen met uiteenlopende, gave effecten en bijpassende uitbreidingen voor kinderen vanaf 4 jaar.

HABA Mijn Eerste Knikkerbaan
Op een veilige manier de fysieke wereld verkennen: dat is wat het speelgoed van het speelgoedmerk HABA mogelijk maakt. Al meer dan 80 jaar brengt HABA het mooiste speelgoed uit. Een populair type speelgoed is de houten knikkerbaan en deze zijn er in 4 soorten, gepast voor verschillende leeftijden. De knikkerbanen in de serie genaamd 'Mijn Eerste Knikkerbaan' zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 en 1,5 jaar. Deze knikkerbanen zijn volledig gemaakt van houten onderdelen met rijkelijk gekleurde accenten.

HABA Eerste Knikkerbanen en Speelbanen (Rollebollen/Küllerbu)
Voor kinderen vanaf 2 jaar heeft HABA fantastische Rollebollen (Kullerbü) houten knikkerbanen en speelbanen ontworpen, die dankbaar gebruik maken van een handig kliksysteem, bestaande uit kunststof onderdelen. Zo blijven de verschillende baanonderdelen stevig op hun plek. Deze banen dragen de naam Rollebollen (Duits: Küllerbu). De diverse banen, themasets en uitbreidingssets zijn met elkaar te combineren, zodat er al gauw een complete speelwereld ontstaat bestaande uit meerdere aaneengesloten banen. Naast de grote, houten knikkers zijn er ook auto's en hulpvoertuigen beschikbaar, die met flinke vaart over de baan rijden en een nieuwe dimensie geven aan het spelen met de Rollebollen (Kullerbü) Speelbanen.

Het is aan te bevelen om in het begin de baan samen met een ouder broertje of zusje, met papa, mama, opa of oma op te bouwen. Als het kind de smaak eenmaal te pakken heeft, dan kunnen er eindeloos veel variaties worden gemaakt op de standaard banen uit het pakket. Zo blijft het steeds opnieuw verzinnen van een knikkerbaan en speelbaan een uitdaging. Hoog of laag, met veel bochten of juist lange rechten stukken om bijvoorbeeld snelle races te rijden met de autootjes... Het kind kan zijn en haar creativiteit en inbeeldingsvermogen uitstekend kwijt en verder ontwikkelen door het bouwen en spelen met de speelbanen en knikkerbanen van Rollebollen (Kullerbü).

Is het opbouwen van de knikkerbaan van uw peuter of kleuter klaar? Dan volgt er nu een spannend moment. Zal de houten knikker over de baan rollen zoals de bedoeling was? Misschien vliegen de grote knikkers wel uit de bocht! Gelukkig kan er altijd weer een andere variatie worden gemaakt. En lukt het voor de knikkers niet helemaal om de baan af te leggen, dan rijden de auto's de speelbaan probleemloos uit.

Bent u er over uit dat u een houten knikkerbaan en/of speelbaan voor uw kind of kleinkind wilt kopen? In ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils: kleine banen, grote banen, een baan in Draken thema, een knikkerbaan met geluidseffecteneen parkeergarage en prachtige andere banen met diverse speelelementen. Een kleine greep uit ons assortiment en tevens drie klassiekers:


 
  • Rollebollen Knikkerbaan Drakenland; knikkerbaan in vurig draken thema met gave, grote vulkaan, rode trechter, drakentunnel met belletje en zeer leuke afbeeldingen van diverse draken.