Rollebollen Kullerbü Speelbaan Kullerville

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Kullerville
Een prachtige speelbaan van Küllerbu, in de vorm van een schattig huisje met allerlei leuke speeleffecten
€ 119,99

Rollebollen Kullerbü Maxi Speelbaan Bergavontuur

Rollebollen Kullerbü Maxi Speelbaan Bergavontuur
Een extra grote knikkerbaan van Kullerbü in een tof bergthema, met een auto op batterijen, 3 grote bochten en meerdere spannende fysieke elementen
€ 299,00

Rollebollen Kullerbü Geluidspeelbaan Boerderij

Rollebollen Kullerbü Geluidspeelbaan Boerderij
Een uitgebreide Kullerbü knikkerbaan-set met dierenknikkers, een tractor met aanhangwagens en zelfs boerderijgeluiden
€ 134,99

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Station

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Station
Een zeer uitgebreide, mooie speelbaan in een tof treinenthema, met een station, een treintje met drie wagons, een taxi en 3 houten knikkers
€ 169,99

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Brandweerkazerne

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Brandweerkazerne
Waanzinnige Rollebollen Speelbaan in het tijdloze brandweer thema, vormgegeven naar een brandweerkazerne - incl. helikopterlandplaats, knikkerglijbaan en voertuighal voor 3 brandweerwagens
€ 129,99

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Parkeergarage

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Parkeergarage
Superleuke parkeergarage met wasstraat, hefbrug, tankstation en landingsplaats om het Rollebollen avontuur mee te beginnen of uit te breiden - incl. 2 auto's
€ 99,99

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Crashtest

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Crashtest
Super stoere Rollebollen Speelbaan in het thema van een crashtest
€ 74,99

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Politieachtervolging

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Politieachtervolging
Zeer fraaie Rollebollen Speelbaan in het thema van een spannende politieachtervolging
€ 59,99

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Bouwplaats

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Bouwplaats
Zeer mooie speelbaan in het thema van het werken op de Bouwplaats
€ 69,99

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Hup in de Auto

Rollebollen Kullerbü Speelbaan Hup in de Auto
Grappige, creatief verzonnen Rollebollen Speelbaan met cabriolette wagen, houten knikker, speelse afdaling en domino stenen
€ 42,99
powered by myShop.com
Knikkerbanen; in de HABA-speelgoedwinkel vindt u knikkerbanen, speelbanen, themasets, uitbreidingen en superleuke wagens voor peuters vanaf 2 jaar en klassieke, houten knikkerbanen met uiteenlopende, gave effecten en bijpassende uitbreidingen voor kinderen vanaf 4 jaar.

HABA Knikkerbanen en Speelbanen (Rollebollen/Küllerbu)
Voor kinderen vanaf 2 jaar heeft HABA fantastische Rollebollen (Kullerbü) houten knikkerbanen en speelbanen ontworpen, die dankbaar gebruik maken van een handig kliksysteem, bestaande uit kunststof onderdelen. Zo blijven de verschillende baanonderdelen stevig op hun plek. Deze banen dragen de naam Rollebollen (Duits: Küllerbu). De diverse banen, themasets en uitbreidingssets zijn met elkaar te combineren, zodat er al gauw een complete speelwereld ontstaat bestaande uit meerdere aaneengesloten banen. Naast de grote, houten knikkers zijn er ook auto's en hulpvoertuigen beschikbaar, die met flinke vaart over de baan rijden en een nieuwe dimensie geven aan het spelen met de Rollebollen (Kullerbü) Speelbanen.

Het is aan te bevelen om in het begin de baan samen met een ouder broertje of zusje, met papa, mama, opa of oma op te bouwen. Als het kind de smaak eenmaal te pakken heeft, dan kunnen er eindeloos veel variaties worden gemaakt op de standaard banen uit het pakket. Zo blijft het steeds opnieuw verzinnen van een knikkerbaan en speelbaan een uitdaging. Hoog of laag, met veel bochten of juist lange rechten stukken om bijvoorbeeld snelle races te rijden met de autootjes. Het kind kan zijn en haar creativiteit en inbeeldingsvermogen uitstekend kwijt en verder ontwikkelen door het bouwen en spelen met de speelbanen en knikkerbanen van Rollebollen (Kullerbü).

Is het opbouwen van de knikkerbaan van uw peuter of kleuter klaar? Dan volgt er nu een spannend moment. Zal de houten knikker over de baan rollen zoals de bedoeling was? Misschien vliegen de grote knikkers wel uit de bocht! Gelukkig kan er altijd weer een andere variatie worden gemaakt. En lukt het voor de knikkers niet helemaal om de baan af te leggen, dan rijden de auto's de speelbaan probleemloos uit.

Bent u er over uit dat u een houten knikkerbaan en/of speelbaan voor uw kind of kleinkind wilt kopen? In ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils: kleine banen, grote banen, een baan in Boomgaard thema, een knikkerbaan met geluidseffecteneen parkeergarage en prachtige andere banen met diverse speelelementen. Een kleine greep uit ons assortiment en tevens drie klassiekers:
 

  • Rollebollen Knikkerbaan Sim-Sala-Ting; een eerste, houten knikkerbaan met allerlei bijzondere effecten, zoals een xylofoon, een belletjespoort en zelfs een setje dominostenen om met de knikker omver te werpen.
 
  • Rollebollen Knikkerbaan Boomgaard; een knikkerbaan in Boomgaard thema met knikkers voor de raaf en het fruit, waar een aangepaste versie van het originele spel mee kan worden gespeeld.
 


HABA Houten Knikkerbanen
Voor kinderen van 4 jaar en ouder, die toe zijn aan iets meer uitdaging in hun knikkerbanen zijn er ook de klassieke houten knikkerbanen. Ook in deze lijn is veel variatie te vinden, met basissets, uitbreidingen en accessoires. De sets bestaan uit kleinere onderdelen die het bouwen interessanter maken, maar ook zorgen voor veel meer mogelijkheden om de baan samen te stellen. De sets zijn gemakkelijk met elkaar te combineren, maar ook de klassieke houten blokkensets van HABA zijn prima te gebruiken met deze mooie knikkerbanen.

De sets zijn onderverdeeld in grotere basissets, uitbreidingen met losse elementen en onderdelen, en losse knikkers. Voor het meeste plezier en de langste banen is het slim om met een basisset te beginnen. De sets lopen uiteen van vrij simpel, zoals de Knikkerbaan Base Track, tot zeer uitgebreid zoals de Knikkerbaan Master Construction Set.

Zoekt u een interessant element om de sets mee uit te bouwen? Bij onze uitbreidingen vindt u toevoegingen als de Muzikale Bouwstenen voor leuke geluidseffecten, de Big Speed Cirkel voor een spannend fysiek element of de Snake Run voor een mix van beide. Ten slotte vindt u in onze webwinkel ook nog losse knikkers, zodat het kind er altijd genoeg heeft om naar hartelust te spelen.