Speeltent Caro-Lini

Speeltent Caro-Lini
Fantastische speeltent met zeer veel kleur en detail en uitermate geschikt voor prinsessen en feeën
€ 115,00
powered by myShop.com

Kinderkamer accessoires; koop in de HABA-speelgoedwinkel stapelkisten voor het opbergen van speelgoed, kapstokjes in leuke thema's, zachte schommels in leuke thema's, waanzinnige speeltenten in diverse maten, de allerleukste nachtlampjes in verschillende soorten en maten, vrolijk vormgegeven tapijten met zachte, luxe bekleding en zachte zitkussens met 30% korting voor bijvoorbeeld een heerlijk voorleeshoekje.


HABA nachtlamp
Heeft uw kind of kleinkind moeite met in slaap vallen in de donkere kamer? Dan biedt een nachtlampje van HABA een goede uitkomst. Een HABA nachtlamp voor direct in het stopcontact is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: met één geprojecteerde afbeelding, een nachtlampje met 6 verwisselbare afbeeldingen en nachtlampjes met 6 verschillende afbeeldingen en zachte muziek om bij in slaap te vallen. Een HABA nachtlamp voor in het stopcontact geeft minder fel licht af dan een normale lamp, zodat het kind in zacht licht aangenaam de slaap kan vatten. Perfect voor het kind dat bang is in het donker.

Voor de oudere kinderen zijn er mooie nachtlampen die bijvoorbeeld droomvlinders op de muur en het plafond projecteren, een nachtlampje voor op het nachtkastje in de vorm van een draak en een nachtlamp en sneeuwbol in één.