• 1 -

  Drakentoren

 • 2 -

  Rollebolle

 • 3 -

  Winkeltje

 • 4 -

  Hengelen

 • 5 -

  Knikkerbaan

 • 6 -

  Klankkrokodil

Welkom

 

Welkom in de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed

In de HABA-speelgoedwinkel vindt u speelgoed waarmee uw kind spelenderwijs op een veilige manier de wereld kan verkennen. HABA maakt al meer dan 75 jaar het mooiste speelgoed en heeft een uitgebreid assortiment aan spellen, lappenpoppen, knikkerbanen, babyspeelgoed, Terra Kids buiten-ontdekspeelgoed, houten blokken, babyspeelgoed, sieraden, strandspeelgoed en kinderkamer-accessoires. Carrabas speelgoed kan u adviseren over speelgoed dat goed aansluit bij de leeftijd en het karakter van uw kind. Ons complete HABA-assortiment is te zien in de winkel aan de Jonker Fransstraat 99 in Rotterdam. Als u vragen heeft over HABA, de webwinkel of voor advies, dan kunt u ons bellen: +31 (0)10 422 55 25 of mailen: info@carrabas.nl

De HABA-webwinkel is eenvoudig en veilig in gebruik. U hoeft zich niet aan te melden maar kunt direct uw bestelling doen. Als er bij een artikel géén bestelknop staat, dan is het artikel tijdelijk niet voorradig. Na opgave van uw adresgegevens kunt u direct via uw bank betalen met iDeal of Mr. Cash (België). We leveren uw cadeau ook ingepakt en wel af bij een jarige Job of een pasgeborene.

Onze pakketten leveren we in Nederland en België af.

Nederland: als u van maandag t/m zaterdag voor 15:00 uur uw bestelling doet, dan ontvangt u uw pakket de volgende werkdag. Bestellingen boven 30 euro worden gratis verzonden.

België: bij een bestelling op maandag t/m zaterdag voor 15:00 uur ontvangt u deze na 2 of 3 werkdagen. Bij keuze voor een levertijd van 14 dagen worden bestellingen boven 30 euro worden gratis verzonden.