• 2 -

  Rollebollen knikker- en autobaan voor de kleinsten

 • 3 -

  Winkeltje spelen met alle denkbare producten en accessoires

 • 4 -

  Terra Kids buiten- en ontdekspeelgoed

 • 5 -

  Prachtige, uitbreidbare knikkerbaan met geluid- en speeleffecten

 • 6 -

  Rhino Hero Super Battle - spannend, uitdagend 3D-behendigheidsspel

Welkom in de HABA-webwinkel van Carrabas speelgoed!

In de HABA-webwinkel vindt u speelgoed waarmee uw kind spelenderwijs op een veilige manier de wereld kan verkennen en leren begrijpen. HABA maakt al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed en heeft een zeer uitgebreid assortiment aan babyspeelgoedpeuterspeelgoed, knikkerbanen, houten blokken, hamertje tiklappenpoppen, handpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzelsspellen, alle benodigdheden voor winkeltje en keukentje spelen, kinderkamer accessoires, waaronder prachtige nachtlampjes en speeltenten, Terra Kids buiten- en ontdekspeelgoed, badspeelgoedstrandspeelgoed en tot slot tassen en kinderservies.

Bestellen
De HABA-webwinkel is eenvoudig en veilig in gebruik. U hoeft zich niet aan te melden, maar kunt meteen uw bestelling doen. Wel zo gemakkelijk! Als er bij een artikel géén bestelknop staat, dan is het artikel tijdelijk niet voorradig. Na opgave van uw adresgegevens kunt u direct via uw bank betalen met iDeal of Mr. Cash (België). Wilt u het cadeau rechtstreeks bij de jarige of pasgeborene laten bezorgen? Dat kan! Vul bij het afleveradres het adres van de ontvanger in en wij sturen uw bestelde artikelen ingepakt en vergezeld van een klein kaartje naar die geadresseerde.

Levering
Onze pakketten leveren we desgewenst in Nederland, België en Duitsland. Pakketten worden verzonden op maandag tot en met vrijdag. Besteld u voor 15:00 op een werkdag, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. In Nederland wordt het pakket de volgende dag geleverd met PostNL. Andere landen hebben soms een dag extra nodig. De verzendkosten voor Nederland zijn €5,- euro. Bestellingen boven 30 euro worden gratis verzonden. De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen €9,- euro. Bestelt u voor meer dan 30 euro, dan betaalt u €4,- euro. De eerste €5,- euro nemen wij voor onze rekening. Kiest u voor verzending met onze vervoerder en bpost (België), dan gelden dezelfde voorwaarden als voor Nederland (gratis boven €30,- euro), maar het pakket wordt dan binnen 14 dagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Contact
Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Wij adviseren graag en geven gepaste suggesties welke goed aansluiten bij de leeftijd en het karakter van uw kind. We helpen graag met het uitzoeken van een cadeau of presentje voor elke gelegenheid. Ons zeer uitgebreide, complete HABA-assortiment is te zien in de winkel aan de Jonker Fransstraat 99 te Rotterdam. Ook als u vragen heeft over het merk HABA en/of onze webwinkel kunt u ons bellen: +31 (0)10 422 55 25 of e-mailen: info@carrabas.nl.