• 1 -

  Drakentoren

 • 2 -

  Rollebolle

 • 3 -

  Winkeltje

 • 4 -

  Hengelen

 • 5 -

  Knikkerbaan

 • 6 -

  Klankkrokodil

Welkom in de HABA-webwinkel van Carrabas speelgoed!
In de HABA-webwinkel vindt u speelgoed waarmee uw kind spelenderwijs op een veilige manier de wereld kan verkennen en leren begrijpen. HABA maakt al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed en heeft een zeer uitgebreid assortiment aan babyspeelgoedpeuterspeelgoed, knikkerbanen, houten blokken, hamertje tiklappenpoppen, handpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzelsspellen, alle benodigdheden voor winkeltje en keukentje spelen, kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes en speeltenten, Terra Kids buiten- en ontdekspeelgoed, badspeelgoedstrandspeelgoed en tot slot tassen en kinderservies.

Bestellen
De HABA-webwinkel is eenvoudig en veilig in gebruik. U hoeft zich niet aan te melden, maar kunt meteen uw bestelling doen. Wel zo gemakkelijk! Als er bij een artikel géén bestelknop staat, dan is het artikel tijdelijk niet voorradig. Na opgave van uw adresgegevens kunt u direct via uw bank betalen met iDeal of Mr. Cash (België). Als aanvulling leveren we uw cadeau eventueel ingepakt en wel af bij een jarige Job of een pasgeborene. Vult u in dat geval een ander afleveradres in dan het uwe. Wij doen de rest!

Levering
Onze pakketten leveren we in zowel Nederland als België af. Voor Nederland geldt: als u van maandag t/m zaterdag voor 15:00 uur uw bestelling doet, dan ontvangt u uw pakket de volgende werkdag. Bestelt u op zaterdag, dan ontvangt u uw pakket op dinsdag via PostNL bij u thuis. Bestellingen boven 30 euro worden gratis verzonden. Wilt u een bestelling laten bezorgen in België, en bestelt u op maandag t/m zaterdag voor 15:00 uur, dan ontvangt u uw bestelde artikelen na 2 of 3 werkdagen. Bij keuze voor een levertijd van 14 dagen worden bestellingen boven 30 euro worden gratis verzonden.

Contact
Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Wij adviseren graag en geven gepaste suggesties welke goed aansluiten bij de leeftijd en het karakter van uw kind. We helpen graag met het uitzoeken van een cadeau of presentje voor elke gelegenheid. Ons zeer uitgebreide, complete HABA-assortiment is te zien in de winkel aan de Jonker Fransstraat 99 te Rotterdam. Ook wanneer u vragen heeft over het merk HABA en/of onze webwinkel kunt u ons bellen: +31 (0)10 422 55 25 of e-mailen: info@carrabas.nl.