Spellen; de eerste spelletjes voor de kleinsten in rijkelijke kleuren en boeiende thema's, spelletjesverzamelingen boordevol leuke spelvarianten, avontuurlijke behendigheidsspellen die de fijne motoriek uitdagen, bijzonder vermakelijke familiespellen voor uiteenlopende leeftijden, knotsgekke, speelse dobbelspellen, superleuke kaartspellen en snelle, gemakkelijk mee te nemen minispellen. Spellen van HABA zijn leerzaam en leuk, met de nadruk op het hebben van de grootste lol!
 

Draak dondertand

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.301892_01.jpg
Een vurig en bliksemsnel dobbel- en wedloopspel in avontuurlijk draken thema
€ 12,99

Eenhoorn Flonkerglans

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.300194.jpg
Een sprookjesachtig en betoverend dobbel- en wedloopspel in fonkelend eenhoorn thema
€ 12,99

Hop in Galop

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.5434_01.jpg
Leuk dobbel-, wedloop- en verzamelspel in paarden thema, waarbij geluk en tactiek een belangrijke rol spelen
€ 19,99

Pony Jumping

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.5757_01.jpg
Verrassend leuk dobbelspel in paarden thema waarbij diverse hindernissen dienen te worden overwonnen
€ 9,95

Gris en Grijp!

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.304264_01.jpg
Levendig reactiespel in de vorm van een spelklassieker in een nieuw jasje, met fraaie afbeeldingen en als doel om de zoveel mogelijk kaartjes te verzamelen om het spel te winnen
€ 9,99

Felix de Vos

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.303268_01.jpg
Vrolijk en beestachtig leuk geheugen- en dobbelspel in het thema van bosdieren die verstoppertje spelen
€ 9,99
powered by myShop.com

HABA Eerste Spellen
Verras uw kind met de HABA Eerste Spellen! Een spelletje spelen met uw dochter, zoon of kleinkind is hartstikke gezellig, leuk en leerzaam. Waar de meeste populaire spellen voor kleine kinderen vaak nog te moeilijk zijn om te begrijpen en te spelen, bieden de Eerste Spellen van HABA een perfect geschikt alternatief. Precies om deze reden heeft speelgoedmerk HABA een reeks ‘eerste spellen’ ontwikkeld, die bedoeld zijn voor kinderen vanaf 2 jaar.

HABA ontwikkelt al meer dan 80 jaar speelgoed en spellen die kinderen helpen de wereld om hen heen te ontdekken en te begrijpen. Door een spelletje van de reeks HABA Eerste Spellen te spelen, kunnen ouders en grootouders samen met hun kind de wereld stapsgewijs verkennen en ontdekken.

Zo leren kinderen tijdens het spel ‘Iene, miene, mij’ alles over kleuren en dieren en is ‘Berenhonger’ een leuk dobbel- en geheugenspelletje in het kader van het voeren van een beertje. Het eerste spel 'Wij ruimen op' is een doordacht ordeningsspelletje met twee spelvarianten, dat het geheugen en opruimen op speelse wijze stimuleert. Het klassieke verzamelspel 'Eerste Boomgaard' wordt met elkaar gespeeld, stimuleert vrij spel, de logica en het eerste onderscheiden en herkennen van kleuren en symbolen. Ga met uw kind op ontdekkingstocht en bestel een spel uit de serie HABA Eerste Spellen!