Poppenwagen kopen

Wilt u voor uw kind een lappenpop of poppenwagen kopen? Koop dan een lappenpop of poppenwagen van het bekende speelgoedmerk HABA. HABA brengt al ruim 75 jaar lang het leukste speelgoed voor jonge en oudere kinderen op de markt. De kwaliteit is nauwelijks te evenaren, waardoor u als ouder weet dat u uw kind veilig met speelgoed van HABA kunt laten spelen. Droomt uw kind al een tijdje van een eigen pop en een poppenwagen om deze pop in te leggen, dan kunt u deze het best kopen bij de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed.

Lappenpop en poppenwagen online of in de winkel kopen

In onze webshop vindt u een volledig overzicht van de lappenpoppen en poppenwagens die wij in ons assortiment hebben. Misschien vindt uw zoon of dochter lappenpop Felina, Lisbeth of Eva wel heel leuk. Deze poppen bevatten een gewatteerd lichaam, haar van chenille en kleren van polyester. Het is dus een heel zachte pop, die fijn is om mee te spelen. Wil uw kindje ook met de pop gaan wandelen? Een poppenwagen kopen is dan ook een goed idee. Kies bijvoorbeeld voor de poppenwagen Kersenbloem, een handige houten poppenwagen en buggy in één. Zo kan uw dochter of zoon kiezen in welke positie zij of hij de pop in de wagen wil leggen.

Levertijd van slechts twee à drie dagen

Heeft u een geschikte lappenpop en poppenwagen gevonden die u voor uw kind wilt kopen? Bestel deze dan direct via onze webshop. De levertijd van onze producten bedraagt slechts twee à drie werkdagen. Natuurlijk bent u ook te allen tijde welkom in onze winkel te Rotterdam om ons assortiment te komen bekijken. Heeft u vragen over een bepaald product dat u in onze webshop heeft gezien? Bel dan gerust even naar 010 422 55 25. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Bekijk ook:
Haba nachtlamp | Haba speenketting | Poppenhuis poppetjes