Poppenhuis poppetjes

Wilt u uw kind voor zijn of haar verjaardag verrassen en daarom een houten poppenhuis en toebehoren als poppetjes van het bekende speelgoedmerk HABA bestellen? Waarom zou u dit poppenhuis niet online kopen bij de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed? In onze webshop vindt u een scala aan HABA spellen en speelgoed, geschikt voor kinderen van alle leeftijden. HABA staat bekend als een producent van kwalitatief goed speelgoed, waarmee kinderen de wereld om hen heen kunnen ontdekken. Al meer dan 75 jaar beleven kinderen plezier aan de producten van HABA. Bekijk snel wat dit merk uw zoon of dochter te bieden heeft.

Houten poppenhuis en toebehoren als poppetjes online kopen: keuze uit verschillende uitvoeringen

Wanneer u de webshop van de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed bezoekt, dan valt u waarschijnlijk op dat het assortiment zeer uitgebreid is. Dat geldt ook als u op zoek bent naar het meest geschikte houten poppenhuis van HABA, want bij ons kunt u niet alleen verschillende soorten poppenhuizen bestellen, maar ook allerlei toebehoren zoals poppetjes en meubels online kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Poppenhuis Villa Lenteochtend, een modern poppenhuis met niet-bedrukte multiplexplaten en kunststof rails;
  • Poppenhuis Villa Zonneschijn, een groot poppenhuis waar kinderen gemakkelijk samen mee kunnen spelen;
  • Poppenhuis Droomhuis, gemaakt van triplex platen die kleurrijk bedrukt zijn en verbonden worden met kunststof verbindingselementen.

Al deze poppenhuizen zijn ook nog uit te breiden met bijvoorbeeld een aanbouw, een paardenstal of balletschool en in te richten met de leukste meubels en accessoires. Uw zoon of dochter kan het huis geheel naar eigen wens samenstellen.

Poppenhuis bestellen via onze webshop

Heeft u een geschikt houten poppenhuis van HABA voor uw kind gevonden en wilt u deze, samen met enkele toebehoren en poppetjes bestellen? Plaats dan een bestelling in uw winkelwagentje en betaal via één van de beschikbare betaalmethodes. U heeft uw bestelling binnen enkele dagen in huis. Wilt u het poppenhuis liever in de winkel kopen in plaats van online? Kom dan langs in onze winkel te Rotterdam! Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 010 422 55 25.

Bekijk ook:
Haba eerste spellen | Poppenwagen kopen | Loopwagen baby