Little Friends Poppenhuispopje Krokodil

Little Friends Poppenhuispopje Krokodil
Een mooi poppenhuispopje in de vorm van een gevaarlijke krokodil, die toch vriendelijk lijkt te lachen
€ 9,99

Little Friends Poppenhuispopje Tijger

Little Friends Poppenhuispopje Tijger
Een poppenhuispopje van een stoere tijger, met een mooie, oranje vacht met zwarte strepen en een vriendelijke lach op de snoet
€ 9,99

Little Friends Poppenhuispopje Babyleeuw

Little Friends Poppenhuispopje Babyleeuw
Een schattige kleine babyleeuw, met een mooie kleur en een vriendelijke glimlach, gemaakt van stevig kunststof
€ 5,99
powered by myShop.com
Poppen; De welbekende lappenpoppen van HABA zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er kleinere babypopjes, knuffelpopjes en grote lappenpoppen en speelpoppen van vinyl. Om het rollenspel nog leuker te maken zijn er voor deze lappenpoppen ook allerlei accessoires verkrijgbaar, zoals poppenslaapzakken, poppenbedjes, poppenstoelen, poppenfietsstoeltjes, poppenkledingkastjes en natuurlijk heel veel poppenkleertjes. Als de lappenpoppen een leuk dierenvriendje zoeken, dan verkopen wij ook mooi vormgegeven speelpoppen in de vorm van paarden en een eenhoorn. Verder zijn er houten poppenwagens, leuk voor rollenspel en tevens geschikt om te leren lopen.

In de vrolijke poppenhuislijn Little Friends vindt u prachtige, open poppenhuizen en speelsets,
 met daarnaast poppenhuis meubilair en leuke accessoires om de kamers mee op te vullen. Het belangrijkst zijn natuurlijk de kleurrijke poppenhuispopjes, perfect voor in het poppenhuis of voor vrij spel. Om de Little Friends wereld nog levendiger te maken zijn er ook huisdieren, boerderijdieren en paarden voor op de boerderij en zelfs wilde dieren voor in de dierentuin verkrijgbaar.

U kunt ook bij ons terecht voor leuke poppenkast artikelen
, zoals een poppenkast, een ophangpoppenkast en uiteenlopende gedetailleerde, stoffen handpoppen.