Loopwagen baby

Een loopwagen voor uw baby kunt u het best van het merk HABA kopen, aangezien dit merk garant staat voor speelgoed van de hoogste kwaliteit. Begint uw baby zijn of haar eerste stapjes te zetten? Help hem of haar een handje door een loopwagen voor uw zoon of dochter te kopen. Natuurlijk is een loopwagen ook heel leuk om mee te spelen. In de webshop van de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed vindt u diverse soorten houten loopwagens. U vindt er vast één waar uw kindje nog maanden plezier van zal hebben.

Loopwagen voor uw baby: keuze uit verschillende uitvoeringen

Bij ons vindt u vast en zeker een geschikte loopwagen voor uw baby. Wij hebben namelijk verschillende soorten loopwagens in ons assortiment opgenomen, waaronder:

  • Loopwagen Rond & Rond, met radertjes om aan te draaien, spiegeltjes en een rammelaar;
  • Loopwagen Knutselkabouter, voor de echte klusjesmannen onder ons. Deze loopwagen is voorzien van een hamer, zaag en schroevendraaier;
  • Loopwagen Klik Klak, voorzien van verschillende draai- en schuifspelletjes.

Heeft u een loopwagen gevonden die u uw baby wilt geven? Plaats dan een bestelling in het winkelwagentje. U kunt veilig betalen via één van de vele online betaalmethodes, zoals MR. Cash en iDeal. Wij leveren zowel binnen Nederland als in België. De levertijd bedraagt slechts enkele dagen. Voor vragen kunt u bellen naar 010 422 55 25.

Bekijk ook:
Haba speeltenten | Haba eerste spellen | Speelgoed peuter