HABA speenketting

Met een HABA speenketting raakt uw baby zijn of haar speen nooit meer kwijt. HABA brengt al meer dan 75 jaar de meest leerzame spellen en het leukste speelgoed zoals knikkerbanen, poppen en blokken op de markt. Voor kinderen van alle tijden hebben zij geschikt speelgoed te bieden. Bent u nog op zoek naar een fleurige speenketting? Neem dan eens een kijkje in de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed.

HABA speenketting: keuze uit veel verschillende designs

Een HABA speenketting is gemaakt van beukenhout en heeft een bevestigingsclip van kunststof en metaal. In ons assortiment vindt u HABA speenkettingen in verschillende designs, bijvoorbeeld met zomerbloemen, treintjes, kevervriendjes en hartjes. Met behulp van een HABA speenketting kunt u de speen van uw baby veilig aan zijn of haar jasje of dekentje bevestigen, zodat deze niet kwijtraakt. Dankzij de vele kleurtjes van de HABA speenketting heeft uw baby ook nog iets leuks om naar te kijken.

HABA speenketting online bestellen

Voor het kopen van een HABA speenketting hoeft u de deur niet meer uit. U kunt deze namelijk via onze webshop bestellen. Binnen enkele dagen heeft u de speenketting voor uw baby in huis. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Rotterdam. Voor vragen kunt u ook bellen naar 010 422 55 25.

Bekijk ook:
Speelgoed peuter | Haba knikkerbaan | Haba nachtlamp