HABA magneetspel

Een HABA magneetspel is niet alleen plezierig voor kinderen, het stimuleert ook de fijne motoriek en de concentratie van kinderen. Magneetspellen zijn er in verschillende formaten; op grote speelborden kunnen kinderen zelfs samen spelen. De leukste magneetspellen vindt u in de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed. Ontdek ze zelf! Bezoek onze winkel te Rotterdam of neem even een kijkje in onze webshop.

HABA magneetspel online bestellen

Bij ons kunt u verschillende HABA magneetspellen online bestellen. Zo vindt u in onze webshop onder meer de volgende spellen:

  • Bloemenlabyrint, een magneetspel van HABA waarbij een kind zelf bloemencreaties kan maken;
  • Mollenlabyrint, een spel waarbij mollen hun weg in het labyrint moeten vinden;
  • Grote HABA-wedstrijd, een supergroot spelbord waar een kind alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje mee kan spelen.

Heeft u een HABA magneetspel gezien waar u uw zoon of dochter mee wilt verblijden? Bestel deze dan direct in onze webshop. Wilt u het magneetspel laten inpakken? Dan kunt u dat tijdens het bestellen aan ons doorgeven. Betalen kan via iDeal of Mr. Cash. De gemiddelde levertijd bedraagt twee tot drie werkdagen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel, die geopend is van maandag tot en met zaterdag. Voor vragen kunt u bellen naar 010 422 55 25.

Bekijk ook:
Haba stapelblokken | Poppenhuis poppetjes | Haba knikkerbaan