HABA knikkerbaan

Wilt u voor uw baby een HABA mijn eerste houten knikkerbaan kopen? Daar zal hij of zij heel gelukkig mee zijn. Met een houten knikkerbaan maakt u ieder kind gelukkig. Kinderen kunnen namelijk zelf bepalen hoe zij hun knikkerbaan bouwen: hoog of laag, met veel bochten of gewoon recht, lang of kort. Kortom een knikkerbaan prikkelt de creativiteit van kinderen. Is de knikkerbaan van uw baby, peuter of kleuter klaar? Dan volgt er een spannend moment, want zal de knikker zo door de baan gaan als dat de bedoeling was? Met een knikkerbaan van bijvoorbeeld het merk HABA zal uw kind uren zoet zijn. Bent u er reeds over uit dat u een houten knikkerbaan voor uw baby wilt kopen? Bekijk dan eens het zeer uitgebreide assortiment van de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed in Rotterdam. U vindt hier gegarandeerd een HABA knikkerbaan waar u uw kindje blij mee maakt.

Knikkerbaan van HABA: keuze uit veel verschillende soorten, waaronder ook mijn eerste knikkerbaan

Op een veilige manier de wereld verkennen, dat is wat speelgoed van het speelgoedmerk HABA mogelijk maakt. Al meer dan 75 jaar brengt HABA het mooiste speelgoed uit. Een populair type speelgoed is de houten knikkerbaan. HABA heeft verschillende soorten knikkerbanen uitgebracht in de afgelopen jaren, waardoor de knikkerbaan van uw kindje steeds verder uitgebreid kan worden. Ook heeft HABA een serie uitgebracht genaamd ‘mijn eerste knikkerbaan’; knikkerbanen die geschikt zijn voor de allerkleinste. De HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed heeft veel verschillende knikkerbanen in haar assortiment opgenomen, waaronder:

Bent u benieuwd naar het volledige assortiment aan HABA knikkerbanen? U vindt een compleet overzicht in de webshop van de HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed.

HABA mijn eerste knikkerbaan voor baby of peuter kopen?

Is uw baby of peuter binnenkort jarig en denkt u dat hij of zij heel gelukkig zou zijn met een HABA mijn eerste knikkerbaan? Via de webshop van HABA-speelgoedwinkel van Carrabas speelgoed kunt u een knikkerbaan online kopen. U kunt tijdens het bestellen van een knikkerbaan ook aangeven of het een cadeautje is en of wij het voor u moeten inpakken. De levertijd bedraagt doorgaans twee of drie werkdagen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel te Rotterdam, die van maandag tot en met zaterdag geopend is. Heeft u vragen over een bepaald product? Aarzel dan niet even te bellen naar 010 422 55 25.

Bekijk ook:
Poppenwagen kopen | Poppenhuis poppetjes | Haba magneetspel