Knuffeldier Muis Merle

Knuffeldier Muis Merle
Snoezig, zacht gekleurd knuffelpopje in de vorm van een vriendelijk muisje met leuke, kleine accenten en details en een lekker zacht lijfje - 24 cm.
€ 15,99

Knuffeldier Draak Duri

Knuffeldier Draak Duri
Vrolijk gekleurde en vriendelijk vormgegeven knuffelpop in de vorm van een draak met lekker zacht lijfje, sjaaltje en vleugeltjes - 24 cm.
€ 17,50

Knuffelpop Luis

Knuffelpop Luis
Superschattig en heerlijk zacht eerste knuffelpopje voor de jongens baby - 20 cm.
€ 19,95

Knuffelpop Theo

Knuffelpop Theo
Lief, klein en speels knuffelpopje met tuinbroek aan en rode pet op - 23,5 cm.
€ 25,99

Knuffelpop Grietje

Knuffelpop Grietje
Schattig, vrolijk en kleurrijk vormgegeven knuffelpopje met gevlochten haar en mooi jurkje aan - 23,5 cm.
€ 25,99

Knuffelpop Betty

Knuffelpop Betty
Vrolijk en net afgewerkt knuffelpopje in hippe outfit met kleurrijke accenten - 23,5 cm.
€ 25,99
powered by myShop.com
Babyspeelgoed; babyboekjes met vrolijke kleuren en leuke verhaaltjes, babygyms voor het stimuleren van de oog-hand coördinatie, kleurrijke mobiles voor in de babykamer, zachte babypopjes om lekker mee te kroelenbijtspeeltjes voor het doorkomen van de eerste tandjes, geluidenspeelgoedgrijpfiguren van hout, kunststof grijpfiguren en grijpfiguren van stof, zachte speelkleden met de leukste opdrukken, speeltrainers met verschillende voel,- en ontdekeffecten, speenkettingen gemaakt van mooie, houten figuurtjes en wagenspanners voor onderweg.
HABA Speenketting
Zoekt u nog een fleurige speenketting voor uw baby of kleinkind? Een HABA speenketting maakt het makkelijk om de speen van uw baby of kleinkind mee te nemen, zonder voortdurend op te moeten letten of de speen nog in het mondje zit of in de kinderwagen ligt. Met een HABA speenketting raakt uw baby zijn of haar speen niet meer kwijt, dankzij de handige lus waaraan de speen wordt vastgemaakt en de stevige klem die aan een kledingstukje van de baby wordt geklemd. De speenkettingen van HABA zijn stevig, duurzaam en kleurrijk vormgegeven met verschillend gevormde houten stukken en/of kralen. De baby kijkt zijn/haar oogjes uit en kan fijn friemelen aan de houten onderdelen.