Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Wij maken uw bestelling klaar voor verzending op de eerste werkdag, nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Als wij uw bestelling én betaling voor 15:00 uur ontvangen, wordt het pakket nog dezelfde werkdag gereed gemaakt. Bij betaling met iDeal ontvangen wij direct melding van uw betaling; bij rechtstreeks overmaken verschilt dit per bank. Onze werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag.

Nederland
Zodra het pakket gereed is voor verzending, gaat het dezelfde dag naar PostNL. Op zaterdag neemt PostNL geen pakketten aan; het pakket gaat dan op maandag naar PostNL. Uw bestelling wordt de volgende dag door PostNL bij u afgeleverd, ook op zaterdag. Als u niet thuis bent, dan biedt PostNL het pakket bij uw buren aan of voor een tweede maal de volgende dag. Vervolgens gaat het pakket naar het postkantoor bij u in de buurt, waar het 3 weken blijft liggen. U vindt hiervoor een ophaalbericht in uw brievenbus. Als u liever uw pakket wil ophalen bij een PostNL-locatie bij u in de buurt, dan kan dat via de keuze voor PakjeGemak bij het invullen van het afleveradres in de bestelgegevens. U kunt er ook voor kiezen uw bestelling op te halen in onze winkel in Rotterdam. Uw bestelling ligt dezelfde werkdag vanaf 12:00 uur of de volgende werkdag vanaf 10:00 uur voor u klaar. Onze openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 09:30 tot 17:30 uur, op vrijdag van 09:30 tot 19:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Zodra uw pakket is aangemeld bij PostNL ontvangt u per e-mail een berichtje met de link naar Track & Trace, zodat u uw pakket kunt volgen.

België
Zodra het pakket gereed is voor verzending, gaat het dezelfde dag naar PostNL. Op zaterdag neemt PostNL geen pakketten aan; het pakket gaat dan op maandag mee met PostNL. Uw bestelling wordt door PostNL op de grens overgedragen aan bpost. Binnen 2 tot 3 werkdagen na uw bestelling, levert bpost het pakket bij u af. Indien u niet thuis bent als de postbode bij u langskomt, dan kunt u een telefonische afspraak maken met bpost voor de levering van uw pakket. U kunt het pakket ook afhalen bij het postkantoor of PostPunt. U vindt hiervoor een bericht in uw brievenbus. U kunt ook kiezen voor een langere levertermijn van 14 dagen, waarmee uw verzendkosten worden gereduceerd. Zodra onze vervoerder naar België in Rotterdam is, wordt uw pakket meegenomen. In België wordt uw pakket bij bpost afgeleverd. Wij sturen u een berichtje per e-mail, zodra het pakket hier is vertrokken. Indien u niet thuis bent als de postbode bij u langskomt, dan kunt u een telefonische afspraak maken met bpost voor de levering van uw pakket. U kunt het pakket ook afhalen bij het postkantoor of PostPunt. U vindt hiervoor een bericht in uw brievenbus.

Carrabas speelgoed kan u geen informatie of garanties geven over exacte levertijden van uw pakket door bpost.