Bouwspeelgoed; blank houten en gekleurde blokken in diverse groottes, bouwpakketten voor creatieve geesten, de eerste (houten) knikker- en ballenbanen(rollebollen, küllerbu), klassieke, houten knikkerbanen met diverse effecten en Terra Kids gereedschap voor o.a. houtbewerking.
 

Ontdekkersstenen Robotvrienden

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.304353_01.jpg
Grappige, vrolijke ontdekkersstenen in de vorm van drie Robotvrienden waarmee gretig kan worden gestapeld en gesorteerd - inclusief verschillende speelelementen en geluidseffecten
€ 24,99

Bouwstenen Kakelbont

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.302157_01.jpg
Vrolijke, speelse set blokjes en bouwstenen in verschillende kleuren en maten en met diverse speeleffecten
€ 34,99

Dominorace

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.1172_01.jpg
Mooie, rijkelijk gevulde doos boordevol dominostenen en baanonderdelen voor het creëren van de grootste, meest kleurrijke dominorace aller tijden
€ 69,99

Terra Kids T-Rex

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.303444_01.jpg
Superleuk bouwpakketje om een eigen glow-in-the-dark T-Rex dinosaurus in elkaar te steken
€ 11,99

Terra Kids Triceratops

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.303445_01.jpg
Zeer leuk bouwpakketje om een eigen glow-in-the-dark Triceratops dinosaurus in elkaar te steken
€ 11,99

Terra Kids Stegosaurus

https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop856300.pictures.303446_01.jpg
Leuk en uitdagend bouwpakketje om een eigen glow-in-the-dark Stegosaurus dino in elkaar te steken
€ 11,99
powered by myShop.com

HABA Mijn Eerste Knikkerbaan
Op een veilige manier de fysieke wereld verkennen: dat is wat speelgoed van het speelgoedmerk HABA mogelijk maakt. Al meer dan 80 jaar brengt HABA het mooiste speelgoed uit. Een populair type speelgoed is de houten knikkerbaan en deze zijn er in 4 soorten, gepast voor verschillende leeftijden. De knikkerbanen in de serie genaamd 'Mijn Eerste Knikkerbaan' zijn al geschikt voor kinderen vanaf 1 en 1,5 jaar. Deze knikkerbanen zijn volledig gemaakt van houten onderdelen.

HABA Eerste Knikkerbanen en Speelbanen (Rollebollen/Küllerbu)
Voor kinderen vanaf 2 jaar heeft HABA fantastische houten knikkerbanen en speelbanen gecreëerd, die dankbaar gebruik maken van een handig kliksysteem, bestaande uit kunststof onderdelen. Zo blijven de verschillende baanonderdelen stevig op hun plek. Deze banen dragen de naam Rollebollen (Duits: Küllerbu). De diverse banen, themasets en uitbreidingssets zijn met elkaar te combineren, zodat er al gauw een complete speelwereld ontstaat, bestaande uit meerdere aaneengesloten banen. Naast de grote, houten knikkers zijn er ook auto's en hulpvoertuigen beschikbaar, die met flinke vaart over de baan rijden en een nieuwe dimensie geven aan het spelen met de Eerste Knikkerbaan en Speelbaan.

Het is aan te bevelen om in het begin de baan samen met een ouder of grootouder op te bouwen. Als het kind de smaak eenmaal te pakken heeft, dan kunnen er eindeloos veel variaties worden gemaakt op de standaard banen uit het pakket. Zo blijft het steeds opnieuw verzinnen van een knikkerbaan en speelbaan een uitdaging. Hoog of laag, met veel bochten of juist lange rechten stukken om bijvoorbeeld races te rijden met de autootjes, het kind kan zijn en haar creativiteit en inbeeldingsvermogen uitstekend kwijt en verder ontwikkelen door met een Eerste Knikkerbaan en Speelbaan te spelen.

Is het opbouwen van de knikkerbaan van uw peuter of kleuter klaar? Dan volgt er nu een spannend moment. Zal de houten knikker over de baan rollen zoals de bedoeling was? Misschien vliegen de grote knikkers wel uit de bocht! Gelukkig kan er altijd weer een andere variatie worden gemaakt. En lukt het voor de knikkers niet helemaal om de baan af te leggen, dan rijden de auto's de speelbaan probleemloos uit.

Bent u er over uit dat u een houten knikkerbaan en/of speelbaan voor uw kind of kleinkind wilt kopen? In ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils: kleine banen, grote banen, een baan met een looping, een parkeergarage en prachtige banen met diverse speelelementen. Een kleine greep uit ons assortiment en tevens drie klassiekers:


  • Eerste Knikkerbaan Klanken; een stevige ballenbaan, geschikt voor de allerkleinsten, met kleurrijke verbindingsblokken en fascinerende klankeffecten, waaronder een metallofoon.
 
  • Rollebollen Knikkerbaan Drakenland; knikkerbaan in vurig draken thema met gave, grote vulkaan, rode trechter, drakentunnel met belletje en zeer leuke afbeeldingen van diverse draken.